Club Bombay

2007.03.24., szombat
Ettől a naptól kezdve az újkígyósi Club bombay rezidense vagyok. Szinte minden szombaton ott találtok meg. Széles zenei kínálat. Napi slágerek, club, vocal, house, magyar, R&B, 90-es évek, stb.

Nosztalgia bulik
Az első nosztalgia bulit 2007.03.24-én, szombaton rendeztük. Elég jól sikerült, a második hatalmas volt, viszont a negyedik fejthetetlen! Az ötödikre már sztárvendéget is szerveztünk. REÁ-t. A következő még jobb lesz! :)

Már most írjátok be a naptárba: A Hatodik Nagy Nosztalgia Buli augusztus 25-én a Bombay-ben!

Nagyon komoly volt a húsvéti bulink is!

További hasznos infók a Club Bombay honlapján: www.bombay.extra.hu

A clubról röviden

Rövid történelem:

Ezen a helyen már több, mint 10 éve tartanak disco-t. Fénykorában, a nyitás idején (1994-5) 900-1000 ember járt ide szórakozni hetente, amikor még az Energy nevet viselte a disco. Azután az évek sora alatt lett belőle Ibiza, majd újból Energy, s közben volt egyszer-kétszer üzemeltető és tulajdonosváltás is.

Club Rio névvel és a névnek megfelelő design-nal lassan két éve üzemel. 2005.06.11-óta új rezidense van, Dj Hlásznyik, a Csaba Rádió Party-Mixere, aki már az Energy-s időkben is ellátta a rezidensi tisztet, s aki ezt megelőzően két évig zenélt a békéscsabai Arizona Disco-ban, s akinek köszönhetően újra beindult az élet a Rio-ban. (Köszönhetően LG Tonic szervezésének és a tulajdonos bizalmának! :)


A jelen:

Minden hónapban igyekszünk legalább egy ismertebb előadót, csapatot, dj, stb. felléptetni, ezen kívűl gyakorta van egy-egy kisebb sztárvendégünk, rendezvényünk, promóciónk, stb.

Minden este bulifotózunk. Alkalmanként videokamerázunk. :)
A képek zöme megtalálható a honlapunkon.


Technika:

A club a kor követelményeinek megfelelő szintű technikával van felszerelve.

Hangtechnika: 6400 watt mély, Reflex Mega ládák. 1200 watt középmagas. 600 watt Controll.

Djpult: Pioneer DJM 600-as keverőpult, 2 db Technics SL-1210 MK2-es bakelit lejátszó, 2db Pioneer CDJ200 cd lemezjátszó, Shure SM58-as mikrofon, Technics RPDJ 1210 (Silver) fejhallgató, valamint 1db rezidens: Dj Hlásznyik. :)

Fénytechnika: 4db Rapture robotlámpa, 8db Martin Scan, 2db Marint Robo Zap, 2db 1700W-os stroboszkóp, 3db futóstrobi, 16db vezérelt Par56, füstgép, hógép, laser, stb. S, aki mindezt nagy szakértelemmel kezeli: LG Tonic


A Bombay Újkígyóson található, s a környék egyik legnagyobb disco-ja. Méreteit tekintve akár 1000 ember befogadására, és szórakoztatására alkalmas. A kor követelményeinek megfelelő szintű technikával van felszerelve.
Főoldal