Ki vagyok én?
Mi az asztrológia?

 

Letöltések

Ezen az oldalon olyan programok letöltését szeretném lehetővé tenni, amelyek segítségével (a bonyolult és időt rabló, e mellett sok hibalehetőséget is magában rejtő kézi számítások helyett,) az asztrológiai számításokat elvégezhetjük. Ezzel rendkívüli módon megkönnyíthetjük, és egyben meggyorsíthatjuk a horoszkóp ábra elkészítését.

Óvva intek azonban mindenkit attól, hogy a horoszkóp szöveges értékelésére, elemzés készítésére használjon B Á R M I L Y E N programot! Ezek, - (a szöveges értékelést adó programok) - legfeljebb csak arra jók, hogy valamiféle mankót, segítséget adjanak a kezdők kezébe. Semmiképp sem helyettesíthetik az asztrológus felkészültségét, több éves és sok irányú tanulmányait, emberekkel kapcsolatos tapasztalatait, tudati és szellemi, lelki empatikus készségét, intuicióit. A gép csak gép marad, használjuk arra, amire való, végezze el a "rabszolga-munkát", és az elemző, igazi értéket teremtő alkotó folyamat nem nélkülözheti az asztrológus munkáját, minden egyes horoszkóp elemzése során. Tisztességes asztrológus az ügyfelei részére csakis saját, mindenki számára külön, személyre szabott elemzést készít.

Óvakodjunk attól is, hogy megfelelő tudás hiányában, "csupán saját használatra" ilyen programok "elemzéseit" felhasználjuk. Ezek tartalmazhatnak találó megállapításokat, mégis nélkülözik mindazokat, amiket fentebb leírtam, és amely dolgok az egész lényegét adják. Tea helyett ízetlen, üres forró vizet iszunk, ami ráadásul meg is égeti a szánkat!

Fontos szempont az is, hogy a program milyen pontosan számol. Nagyon sok az olyan program, ami meglehetősen nagy számítási hibával dolgozik. Az ilyenek azon túl, hogy fabatkát sem érnek, meglehetősen károsak, mert az emberek (többnyire) fenntartások nélkül megbíznak a számítógépes programok hibátlan működésében. Sajnos, nem mindegyik hibátlan, ha új programot szerzünk be, mindenképp ellenőrizzük egy korábbi megbízható programmal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek után, a talán hosszúra sikeredett, de mindenképp szükséges bevezető után egy windows 3.1, től fejlettebb op.rendszereken futó kellemes kis programot ajánlok, aminek a neve:

és amihez mellékelek egy:

melyeket a linkekre kattintva le is lehet tölteni. Az állományok RAR önkicsomagoló tömörítvények, (exe állományok) amelyek elindítva, az induló könyvtárba kicsomagolják magukat. (Vigyázni! NE a gyökérbe másoljuk!) Rögtön ezután használatba is vehető, nem kell telepíteni. Nem tartalmaz vírust, de azért futtatás előtt nem árt ellenőrizni, csakúgy mint bármi mást, amit az Internetről töltünk le! Ez egy ún. share-ware (korlátozott funkcionalitású) program, és ilyen módon ingyenes, amit magam is sokáig használtam, amíg meg nem tudtam vásárolni a fizetős Placidus 4.0-t. Használata kiderül a kézikönyvből. Sok sikert hozzá!

Az általam ma használt Placidus 4.1 asztrológiai program magyar fejlesztésű, magyar nyelvű, pontosan számol, és minden olyan feladat elvégzésére alkalmas, amire egy asztrológusnak szüksége van. Mindezek mellett, a nyomtatott ábrája is elég tetszetős, futtatásához nem szükséges erős gép, már egy 386-oson is fut. A windows 3.1 től, az NT 4.0 -ig mindegyik verzión megél.

A Placidus 4.1 program kipróbálásra szánt, korlátozott tudású

"DEMO verzió"-ja

a linkre kattintva letölthető. A "krackelők" kedvét szegendő, ez a verzió nem egy teljes funkciós példány lebutított változata, ez valóban nem tartalmaz néhány olyan funkciót, ami a tényleges munkához elengedhetetlen, de arra jó, hogy bemutassa a program képességeit, és kedvet csináljon annak megvásárlásához. Úgyhogy nem érdemes a forráskódot csiklandozni, a teljes értékű programot így nem lehet előcsalogatni.

Sikerült megállapodnom a program jelenlegi fejlesztőjével abban, hogy én, mint viszonteladó terjesztem a programot, az ő egyetértésével és támogatásával.

Így teljesen legálisan, jogtisztán juthat hozzá a Placidus 4.1 asztrológiai programhoz, illetve ennek a Nostradamus modullal is kiegészített változatához, ha itt megrendeli.

Placidus 4.1 megrendelése

A programot CD-n, használati, telepítési leírással együtt, postán küldöm, az e-mailban megadott címre utánvétellel.

Az ára:

Placidus 4.1: 10.500.- + csomagolási és posta költség.

Placidus 4.1 + Nostradamus: 16.000.- + csomagolási és posta költség.

CSERE-lehetőségek:

Csere Placidus 4.0-ról Placidus 4.1-re
(teljes változat)
2 500,-  forint
Csere Placidus 4.0 + Nostradamus 1.0-ról
  Placidus 4.1 + Nostradamus 1.0-ra
(teljes változat)
2 500,-  forint
Csere Placidus 4.1-ről
  Placidus 4.1 + Nostradamus 1.0-ra
(teljes változat)
6 500,-  forint
Csere Placidus 4.0-ról
  Placidus 4.1 + Nostradamus 1.0-ra
(teljes változat)
9 000,-  forint
Csere Nostradamus 1.0-ról
  Placidus 4.1 + Nostradamus 1.0-ra
(teljes változat)
9 000,-  forint

Csere esetén el kell juttatni hozzám az Önnél levő eredeti telepítőlemezt minden tartozékával együtt! Meg kell mellé írni a származási információt (mikor, hol, esetleg mennyiért vette) és a telepítőkódot.

Kedves Látogatóim!

Ha valaki más helyen, másféle letölthető programról tud, kipróbálta és jó tapasztalata van, írjon nekem e-mail-ben hasonlóan rövid ismertetőt, a "lelőhely" pontos URL-jével együtt. Szívesen közkinccsé teszem ezen az oldalon, a küldő E-mail címével együtt, ha egyébként is szabad a program. Lopott, crackelt, vagy egyéb módon illegális programoktól kíméljenek, nem akarok senkinek sem bajt okozni. Még magamnak sem!

Ez itt az Önök linkjeinek a helye!.....

vissza a lap tetejére

Vendégoldal
Gondolatok...
Kérdések-Válaszok
Elemzés rendelés
Letöltések
Ajánló
Kapcsolat
Kezdőlap
Aktuális