Ki vagyok én?
Mi az asztrológia?

 

Tisztelt Látogatóim!

Ahhoz, hogy a személyes horoszkóp pontos, szakmailag korrekt legyen, mindenképp szükséges a születési idő asztrológiai számításokkal történő pontos beállítása.

Ez elengedhetetlen akkor is, ha a szülők pontosan emlékeznek arra, hogy mennyi időt is mutatott a szülőszoba órája, vagy netán az apuka Doxája. Gondoljuk csak meg;

-létezik-e két, egyforma pontosan járó óra?

-az idő nem koptatja-e meg kissé az emlékezetünket, még akár életbevágóan fontos dolgok esetén is?

A születési idő pontosításához csak a számításokon alapuló asztrológiai módszerek (direkció számítások) alkalmasak. Egyéb eljárásokat, pl; inga, kineziológiai teszt, stb. nem alkalmazok, mert azok szakmailag nem illeszkednek az asztrológia módszereihez, gyakorlatához.

A személyes horoszkóp elemzés megrendelésének módja az, hogy a születési idő pontosítására szolgáló Adatlapot minél részletesebben, és pontosan kitöltve küldjék el nekem e-mail-ben:

asztrologia@asztrologia.ini.hu

Telefonon is lehet személyes tanácsadásra bejelentkezni
munkanapokon 9 - 14 óra között; a

06 - 70 / 365-8698

telefonszámon.

Az adatlap itt letölthető!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Horoszkóp elemzések árai:

Születési idő pontos beállítása és általános személyiségkép készítése:

4.000.-Ft.

Ez tartalmazza: az adatlap alapján beállított, pontos születési időpont meghatározását, erre az időpontra adódó horoszkóp ábra felrajzolását, és egy általános személyiségkép elkészítését. Személyes találkozás ilyenkor nincs, a szükséges anyagot elektronikus úton kapom, és az eredményt is így küldöm, kb. 8-12 A4-es oldal terjedelemben, *.doc, vagy *.rtf formátumban.


Egy horoszkóp elemzése és speciális személyiségkép készítése:

6.000.-Ft.

Ez tartalmazza: az adatlap alapján beállított, pontos, személyre szabott horoszkóp elkészítését, személyiség elemzést, és néhány, (max: 8-10) előre feltett kérdésre a választ, amit egy egyeztetett időpontban tartandó személyes konzultáción szóban adok át. A konzultáció kb. másfél-két óra időtartamú. Ekkor természetesen lehetőség van kérdezni, ha valami nem világos, akár többször is átbeszéljük, amíg minden tiszta nem lesz. A személyes konzultációra a lakásomon, Budakalászon van lehetőség.

Ha külföldről, vagy nagyobb távolságból kér valaki személyiségelemzést, és e miatt a személyes találkozás nem lehetséges, vagy túl nagy költséget kíván, akkor a személyes konzultációt a Skype segítségével is meg tudjuk oldani. A számítógépre le kell tölteni, majd telepíteni kell a Skype aktuális verzióját, a gépben telepítve kell legyen hangkártya, és ahhoz fejhallgatós mikrofont, vagy hangszórót + mikrofont kell csatlakoztatni. Ez az alap, ezt max. 2-3 ezer forintból meg lehet valósítani. Fejlesztésként webkamerát is csatlakoztathat, ekkor videóbeszélgetést is lehet folytatni. Az egész roppant egyszerű, bárki meg tudja csinálni. A Skype-on két, vagy több számítógép közötti akár videós beszélgetés, és az alap-program ingyen van. Letölteni a windowsos verziót az alábbi linkről (is) lehet:

http://www.skype.com/intl/hu/get-skype/on-your-computer/windows/

Ha kívánja, én digitális eszközzel, szünet nélkül, folyamatosan felveszem a beszélgetést, a végén CD-re kiírom a hanganyagot, és azt átadom Önnek. (Kiváló a hang minősége, nincs kiesés a kazetta forgatása, cseréje miatt, továbbá ezek nem vonják el a figyelmünket a konzultációtól.) Így a beszélgetés később is, bármikor teljes terjedelmében a rendelkezésére áll. A Skype-os beszélgetés hanganyagát titkosított csatornán letölthetővé teszem csak az Ön számára.
Ez a szolgáltatás CD-vel és tokkal, illetve letöltési lehetőséggel:

+ 600.- Ft.


Szinasztria (kapcsolati) horoszkóp készítése:

15.000.-Ft.

Ez tartalmazza: ugyanazt, mint az előbb, azzal a különbséggel, hogy két adatlap szükséges a kapcsolódók adataival. Ebben az esetben három horoszkóp elemzés készül, egy-egy a két személyről, a harmadik pedig kettejük kapcsolatáról. A konzultáció ideje kb. 2,5 - 3,5 óra.


Vendégoldal
Gondolatok...
Kérdések-Válaszok
Elemzés rendelés
Letöltések
Ajánló
Kapcsolat
Kezdőlap
Aktuális